Agentit netflix

Call My Agent! | Netflix – viralliset sivut

At a top Paris talent firm, agents scramble to keep their star clients happy — and their business afloat — after an unexpected crisis.

Viihdyttävässä ranskalaissarjassa näyttelijöiden agentit …

Viihdyttävässä ranskalaissarjassa näyttelijöiden agentit kilpailevat keskenään asiakkaista ja filmidiileistä – Kulttuuri | HS.fi

28.1.2019 — Viihdyttävässä ranskalaissarjassa näyttelijöiden agentit kilpailevat keskenään asiakkaista ja filmidiileistä. Netflix-sarjassa vierailee …

Netflix-sarjassa vierailee myös oikeita tähtinäyttelijöitä, jotka esittävät itseään.

Ten Percent on hauska brittiversio ranskalaisesta Agentit …

Ten Percent on hauska brittiversio ranskalaisesta Agentit-menestyssarjasta, mutta suuria tähtiä on mukana vain muutama – Kulttuuri | HS.fi

22.5.2022 — Ranskalainen komediasarja Agentit on ollut Netflixillä iso menestys, … joka on ikään kuin sarjan agenttien asiakas. … Agentit, Netflix.

Ten Percent on vauhdikas kuten esikuvansa mutta ei yhtä terävä. Se on saanut vaikutteita myös Kyllä BBC hoitaa -komediasarjasta.

Parasta juuri nyt (9.2.2021): Agentit, Pariisi, The Dig …

Parasta juuri nyt (9.2.2021): Agentit, Pariisi, The Dig, avaruusmeditaatio – Kulttuuritoimitus

9.2.2021 — Ranskalainen Netflix-sarja Agentit on nautittava, koukuttava ja vauhdikas. Sarja sijoittuu pariisilaiseen elokuva-alan agenttitoimistoon ja on …

Tällä palstalla Kulttuuritoimituksen väki kirjoittaa ajattomista ja ajankohtaisista asioista, jotka heitä juuri nyt kiehtovat. JT Lindroos on katsellut ahkerasti Netflixiä, miettinyt lumen ja avaruusmeditaation syvimpiä olemuksia sekä tehnyt musiikillisen matkan Pariisiin.

Suosikkisarja just nyt: tyylikkäästi hauska Call My Agent! – Lily

Call My Agent – tyylikkäästi hauska draamakomedia – Suosikkiasioita

8.2.2021 — Suosikkisarja: Call My Agent! (alk. Dix pour cent, suom. Agentit / Netflix). Tyylikäs ja hauska ranskalainen draamakomedia Netflixissä.

Suosikkisarja: Call My Agent! (alk. Dix pour cent, suom. Agentit / Netflix). Tyylikäs ja hauska ranskalainen draamakomedia Netflixissä.

Ranskalainen Netflix-sarja Agentit jatkuu tänään – Findance.com

Ranskalainen Netflix-sarja Agentit jatkuu tänään – vieraina mm. Jean Reno ja Sigourney Weaver

Netflix. 16:10 – 21.01.2021 / tv-sarjat / Findance. Ranskalainen Netflix-sarja Agentit jatkuu tänään – vieraina mm. Jean Reno ja Sigourney Weaver.

Agentit (2018) – Netflix – Flixable

Kun odottamaton kriisi iskee, on pariisilaisen kykytoimiston agenteilla täysi työ pitää asiakkaansa tyytyväisinä – ja oma firmansa pinnalla.

Nyt Netflixissä: Viihdyttävähkö toimintaleffa – Episodi

Nyt Netflixissä: Viihdyttävähkö toimintaleffa – Salaisen palvelun agentit vaikuttivat elokuvan juoneen. IMDb-arvosana 6,5. 13.12.2022 04:30.

Call My Agent! | Katso kaikki ohjelmatiedot | TV-opas – Iltalehti

Valitse suoratoistopalvelu tai suodata hakuehtojen perusteella. Netflix HBO Max C More Elisa Viihde Viaplay Disney+ Yle Areena Apple TV+. uusimmat.

Keywords: agentit netflix