Berliinin tv-torni

Berliinin televisiotorni – Wikipedia

Berliinin televisiotorni – Wikipedia

Berliinin televisiotorni (saks. Berliner Fernsehturm) sijaitsee Alexanderplatzilla Saksan pääkaupungissa Berliinissä. Se on Euroopan neljänneksi korkein …

Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni – nouse DDR:n …

Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni – nouse DDR:n avaruusneulaan! – Kerran elämässä

Der Zutritt zum Berliner Fernsehturm ist mit großen Gepäckstücken, Koffern, Trolleys und Rucksäcken untersagt. Mehr erfahren. KONTAKT. TV-Turm Alexanderplatz.

Berliinin televisiotorni on kuin kaupungin keskeltä sojottava neula, joka kytkee Berliinin ikuisesti menneisyyteen.

TV-torni, Berliini – Liput ja kierrokset | GetYourGuide

Varaa liput kohteeseen TV-torni verkossa ja ohita jonot! Säästä aikaa ja rahaa hintatakuumme avulla ▻ ota kaikki irti elämyksestäsi kohteessa Berliini!

Berliinin TV-torni Alexanderplatz – BerliiniLiput.fi

Ticmate

Berliinin televisiotorni, Mitte – Expedia.fi

Berliinin televisiotorni, Mitte | Expedia

Berliinin televisiotorni on vierailun arvoinen, kun vierailet kohteessa Mitte – löydät parhaat tiedot Expedian Berliinin televisiotorni-matkaoppaasta!

Berliinin televisiotorni – Wikiwand

Berliinin televisiotorni sijaitsee Alexanderplatzilla Saksan pääkaupungissa Berliinissä. Se on Euroopan neljänneksi korkein rakennus .Tornin vuonna 1965 käynnistyneet rakennustyöt valmistuivat vuonna 1969. Suunnittelijoina toimivat arkkitehdit Fritz Dieter ja Günter Franke sekä insinööri Werner Ahrend. DDR rakennutti tornin keskelle Itä-Berliiniä osoitukseksi sosialistisen yhteiskuntajärjestelmän toimivuudesta. Tornin pallon keskiosassa on näköalatasanne ja ravintola. Näköalatasanne on 204 metrin korkeudessa maanpinnasta, ja sieltä voi hyvällä säällä nähdä jopa 42 kilometrin päähän. Täyden kierroksen 30 minuutissa kiertävä ravintola on näkoalatasanteen yläpuolella. Saksassa vuonna 2006 pidettyjen jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen ajaksi tornin pallo koristeltiin jalkapalloksi magentan värisillä viisikulmioilla.

Offizielle Website des Berliner Fernsehturms: Berlin von oben …

Offizielle Website des Berliner Fernsehturms: Berlin von oben erleben

In nur 40 Sekunden liegt Ihnen die Hauptstadt zu Füßen! Im Berliner Fernsehturm erwartet Sie aus 203 m Höhe ein atemberaubender 360° Blick über die Stadt!

Berliinin tv-torni – liput, hinnat, alennukset, ravintolan …

Berliinin tv-torni – liput, hinnat, alennukset, ravintolan ikkunapaikka

Kaikki Berliinin tv-tornista – liput, hinnat, alennukset, tunnit, ravintolan ikkunapaikka, paras aika vierailla, odotusajat, näkymät jne.

Berliinin tv-torni: ravintola & baari parhaalla näköalalla!

Berliinin tv-torni ja sen ravintola/baari on erittäin pätevä kohde parkkeerata itsensä syömään ja/tai juomaan kaljaa. Lue Roinasen raportti!

Keywords: berliinin tv-torni