Huomenna alkaa uusi facebook sääntö

Facebookissa leviää tekaistu kiertoviesti – älä jaa perätöntä …

Iltalehti

22.1.2019 — Facebookissa on alkanut levitä kiertoviesti, jonka juuret ovat jo monen vuoden takaa. Viestin alussa painotetaan, että käyttäjän tulisi …

Timo – Muista huomenna alkaa uusi Facebook-sääntö, jossa…

10.3.2020 — Muista huomenna alkaa uusi Facebook-sääntö, jossa he voivat käyttää kuviasi. Älä unohda, että deadline on tänään!

AkimaSport – KOPIO: Muista huomenna alkaa uusi… – Facebook

9.3.2020 — KOPIO: Muista huomenna alkaa uusi Facebook-sääntö, jossa he voivat käyttää kuviasi. Älä unohda, että deadline on tänään!

Kuljetus T Hautala Ky – / WhatsApp – Facebook

Facebook

Muistakaa, huomenna alkaa uusi Facebook – / WhatsApp – sääntö, jonka mukaan kuviamme voi käyttää. Muistakaa, että deadline on tänään.

Muistakaa, huomenna alkaa uusi Facebook – / WhatsApp – sääntö, jonka mukaan kuviamme voi käyttää. Muistakaa, että deadline on tänään. Niitä voi käyttää…

Mimin Putiikki – Älä unohda, että huomenna alkaa uusi…

14.7.2019 — Älä unohda, että huomenna alkaa uusi Facebook-sääntö, jossa he voivat käyttää kuviasi. Älä unohda – Määräaika on tänään!

Pudasjärven kaupunki – Nuorisopalvelut – Facebook

Huomenna alkaa iltakahvilat pörräämään. Tässä uusi sääntö kaikille. Pidetään paikat siistinä ja tavarat järjestyksessä.

Käyttöehdot – Facebook

Facebook

Jos saat oman harkintamme mukaan luvan luoda uuden tilin, se ei tarkoita tai … Jos lähetät sisältöä roskakoriin, poistoprosessi alkaa automaattisesti 30 …

Vanha kiertoviesti jekuttaa jälleen Facebookissa – älä mene …

Vanha kiertoviesti jekuttaa jälleen Facebookissa – älä mene tähän lankaan – MTVuutiset.fi

18.10.2016 — Julkaisussa varoitetaan, että kaikki Facebook-käyttäjien julkaisut muuttuvat julkisiksi seuraavasta päivästä alkaen.

Facebookissa kiertää jälleen viime vuosilta tuttu kiertoviesti, joka ajaa ihmisiä paniikkiin – tosin aivan turhaan. Julkaisussa varoitetaan, että kaikki Facebook-käyttäjien julkaisut muuttuvat julkisiksi seuraavasta päivästä alkaen. Näin ei kuitenkaan ole.

Julius Haarla on Twitter: “Älä unohda, että huomenna alkaa …

15.7.2019 — Älä unohda, että huomenna alkaa uusi Facebook-sääntö, jossa he voivat käyttää kuviasi. … Sääntöä voidaan käyttää oikeudessa sinua vastaan.

Keywords: huomenna alkaa uusi facebook sääntö, uusi facebook sääntö, muista huomenna alkaa uusi facebook-sääntö, facebook kiertoviestit