Jenny matikainen perhe

Jenny Matikainen: Katso äiti, ulkomaalainen! Kiinassa erilaisia …

Jenny Matikainen: Katso äiti, ulkomaalainen! Kiinassa erilaisia saa osoitella – mutta mitä siitä pitäisi ajatella? 

27.9.2019 — Vieressäni on perhe, lapsi lienee viisi tai vähemmän. Poika nostaa sormensa osoittamaan minua ja sanoo äidilleen: Katso, katso, ulkomaalainen!

Mihin pitäisi vetää raja lempeän uteliaisuuden ja epäkohteliaan käytöksen välillä, pohtii Jenny Matikainen.

Jenny Matikainen: On tärkeää, että nelikymppinenkin voi …

Jenny Matikainen: On tärkeää, että nelikymppinenkin voi päästä lääkikseen – Kiinassa ajatuskin naurattaa

28.5.2021 — Koko perhe oli muuttanut kylään, jotta poika voisi käydä kyseistä lukiota. Koulu on Kiinassa tunnettu siitä, että se saa huonommatkin oppilaat …

Kiinassa “ylioppilaskoe” ratkaisee, miten elämässä käy. Lukiossa istutaan 17 tuntia päivässä, koska paikka hyvässä yliopistossa on ainoa tie eteenpäin. Onneksi Suomessa asia on yhä toisin, kirjoittaa Matikainen.

Outo lorina keskeytti Ylen aamu-tv:n – Iltalehti

Iltalehti

29.10.2019 — Siellä tilannetta on seurannut kirjeenvaihtajamme Jenny Matikainen. Jenny, mikä oli tämän tiedotustilaisuuden tärkein anti, Fränti kysyy.

Yle Tampere – Kiinassa maan johto päätti kajota… | Facebook

Kiinassa maan johto päätti kajota lapsilukuun ja siitä seurasi kärsimystä ja pulaan jäänyt valtio, kirjoittaa Jenny Matikainen.

Yle Uutiset | Luetuimmat – RSSing.com

Yle Uutiset | Luetuimmat

Next “Uusi hyvin rohkea kanadalainen”– Perheväkivaltaa paennut … Mitä en tajunnut kertoa, pohtii Ylen Aasian kirjeenvaihtaja Jenny Matikainen blogissaan.

Jenny Matikainen | Stipendiblogi.fi | Page 2

Rajankäyntiä. In: Fudan By: Jenny Matikainen. Oppiakseen ymmärtämään miten Kiina on, on hyvä matkustaa Kiinaan. Kokemuksesta tiedän …

Kiusallinen kömmähdys Ylen aamu-tv:ssä – Katsojat …

Kiusallinen kömmähdys Ylen aamu-tv:ssä – Katsojat häkeltyivät vessaäänistä kesken suoran lähetyksen

29.10.2019 — … jossa tilannetta on seurannut kirjeenvaihtaja Jenny Matikainen. Fränti kysyi Matikaiselta, että mikä oli tämän tiedotustilaisuuden …

Kiusallinen kömmähdys Ylen aamu-tv:ssä – Katsojat häkeltyivät vessaäänistä kesken suoran lähetyksen. Newsner tarjoaa uutisia, joilla todella on merkitystä!

2019-09-27 YLE:n Jenny Matikainen: kiinalaiset osoittelevat …

27.9.2019 — 2019-09-27 YLE:n Jenny Matikainen: kiinalaiset osoittelevat ulkomaalaisia. … Vieressäni on perhe, lapsi lienee viisi tai vähemmän.

Jenny Matikainen (@jennymatikainen) / Twitter

Jenny Matikainen. @jennymatikainen. Ulkomaantoimittaja, ex-Aasian-kirjeenvaihtaja. @yleuutiset. Täällä vain harvoin. / YLE’s foreign correspondent and …

Keywords: jenny matikainen perhe