Katri Saarikivi Instagram: Opas herkullisen nakkimunakkaan valmistamiseen

Katri Saarikivi on tunnettu suomalainen ruokabloggaaja, joka jakaa herkullisia reseptejä ja ruokainspiraatiota Instagram-tilillään. Yksi hänen suosituimmista resepteistään on nakkimunakas, joka on helppo valmistaa ja maistuu taivaalliselta. Tässä oppaassa saat kaikki tarvittavat tiedot ja ohjeet herkullisen nakkimunakkaan valmistamiseen.

Mikä on nakkimunakas?

Nakkimunakas on suomalainen ruokalaji, jossa yhdistyvät perinteinen suomalainen nakki ja munakas. Se valmistetaan paistamalla nakit ja lisäämällä päälle munakasmassa. Nakkimunakas on täyttävä ja maistuva ruoka, joka sopii mainiosti esimerkiksi brunssille tai arkiaamiaiseksi.

Katri Saarikiven nakkimunakasresepti

Tässä on Katri Saarikiven suosikkiresepti herkulliseen nakkimunakkaaseen:

  1. Ota paketti suosikkinahteja ja leikkaa ne pieniksi paloiksi.
  2. Paista nakit pannulla kullanruskeiksi.
  3. Sekoita kulhossa kolme kananmunaa, ripaus suolaa ja tilkka maitoa.
  4. Kaada munaseos pannulle nakkien päälle.
  5. Anna munakkaan hyytyä miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
  6. Kun pinta on kypsä, käännä nakkimunakas varovasti toiselle puolelle ja anna sen paistua vielä hetki.
  7. Siirrä valmis nakkimunakas lautaselle ja tarjoile esimerkiksi salaatin kera.

Variointivinkkejä

Nakkimunakasta voi halutessaan varioida lisäämällä siihen erilaisia aineksia. Voit esimerkiksi lisätä joukkoon juustoa, paprikaa, sipulia tai aurajuustoa. Kokeile eri yhdistelmiä ja löydä oma suosikkisi!

Päätelmä

Katri Saarikivi Instagram-tilillään jakama nakkimunakasresepti on helppo valmistaa ja maistuu taivaalliselta. Sen avulla voit loihtia herkullisen aamiaisen tai brunssiruoan omassa keittiössäsi. Kokeile reseptiä ja anna makunystyröidesi iloita!

Artiklen Katri Saarikivi Instagram: Opas herkullisen nakkimunakkaan valmistamiseen har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 25 anmeldelser