Leena pöysti lapset

Syke-tähti Leena Pöysti: Tämä asia on arkemme pelastus

Syke-tähti Leena Pöysti: Tämä asia on arkemme pelastus – Kaksplus.fi

Leena Pöysti (s. 1976 Helsinki) on suomalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan etenkin televisiorooleistaan, esimerkiksi sarjoissa Käenpesä, Roba ja Syke.

Syke-sarjasta tuttu näyttelijä Leena Pöystin arjessa riittää kiirettä, mutta viikonloppuisin tiukat aikataulut vaihdetaan rentoon yhdessäoloon.

Leena Pöysti – Wikipedia

1.5.2022 — Pöysti lukee äänikirjoja. – Proosaa, runoutta ja lastenkirjoja – kaikenlaisia. Se on todella rakasta työtä. Luen muutenkin todella paljon, saan …

Näyttelijä Leena Pöysti: “Ilman isoäitien apua emme olisi …

Näyttelijä Leena Pöysti: “Ilman isoäitien apua emme olisi selvinneet pikkulapsiajasta” | ET

8.4.2019 — Leena Pöysti asuu espoolaisessa rivitalossa. Näyttelijä Leena Pöystillä on yli 100 neliön … Pariskunnalla on tarhaikäinen lapsi.

Kun Leena Pöystillä, 44, on vapaata, hän rentoutuu rivitalokotinsa tilavassa ammeessa. Näyttelijän arki on epäsäännöllistä: välillä työt alkavat puoli viisi aamulla, välillä kuudelta illalla. Rivitalo / omakotitalo Aiemmin asuimme kerrostalossa Helsingissä ratikkalinjan varrella. Viitisen vuotta …

Näyttelijä Leena Pöysti urastaan: ”Tunnen pientä … – Seura

Näyttelijä Leena Pöysti urastaan: ”Tunnen katkeruutta, miten eri tavalla miehillä ja naisilla asiat työelämässä menevät”

7.1.2020 — Suosikkinäyttelijä Leena Pöysti, 43, tunnistetaan usein kadulla lukuisten tv-roolien vuoksi. – Ihmiset eivät yleensä miellä minua …

Ennen omia lapsia näyttelijä Leena Pöysti priorisoi työn kaikista tärkeimmäksi. Hän oli raskaana lupautuessaan mukaan Syke-sarjaan.

Näyttelijä Leena Pöysti kertoo Me Naisissa – Ilta-Sanomat

Onko Käenpesän Leena Pöysti jotain sukua Lasse ja Tom Pöystille? Tuntuisi järkevältä, että näyttelijän lahjat olisivat periytyneet myös Leenalle.

Leena Pöysti tekee toista työtään vaatehuoneessaan – Iltalehti

Näyttelijä Leena Pöystillä on yli 100 neliön rivitaloasunto …

Näyttelijä Leena Pöystillä on yli 100 neliön rivitaloasunto Espoossa – kuva! | Seiska

Syke-sarjan Leena Pöysti: Lapsellani menee roolini sekaisin!

Syke-sarjan Leena Pöysti: Lapsellani menee roolini sekaisin! | Seiska

Leena Pöysti – – Suomi24 Keskustelut

Leena Pöysti – – Suomi24 Keskustelut

Onko Käenpesän Leena Pöysti jotain sukua Lasse ja Tom Pöystille? Tuntuisi järkevältä, että näyttelijän lahjat olisivat periytyneet myös Leenalle.

Keywords: leena pöysti lapset