Minttu mustakallio lapset

KSML: Klikkaa mua -tähti raskaana – MTVuutiset.fi

Minttu Mustakallio (s. 23. heinäkuuta 1973 Ylivieska) on suomalainen näyttelijä. Mustakallio valmistui teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2000.

Supersuositusta Klikkaa mua -sarjasta tuttu Minttu Mustakallio odottaa kolmatta lastaan. Asiasta kertoo Keskisuomalainen.

Minttu Mustakallio – Wikipedia

3.9.2021 — Lapset pitävät sitä normaalina, sillä heidän ympärillään on paljon muitakin taiteilijoita. ”Vain kerran muistan, kuinka sydäntäni riipaisi olla …

Näyttelijä Minttu Mustakallio tapasi kreikkalaisen isänsä vasta …

Näyttelijä Minttu Mustakallio tapasi kreikkalaisen isänsä vasta äitinsä kuoleman jälkeen

8.6.2020 — Minttu Mustakallio on tehnyt monia hyviä valintoja syödäkseen … Lapset saavat ihan itse päättää, miten haluavat syödä riippumatta minun …

Minttu Mustakallio jakaa äitinsä oppeja lapsilleen niin, että he saavat tuntea Mimmi-mummun, vaikkeivat ole häntä tavanneetkaan.

Näyttelijä Minttu Mustakallio, 46, olisi “kehäraakki” ilman …

Näyttelijä Minttu Mustakallio, 46, olisi “kehäraakki” ilman kasvisruokavaliota: ”Olen oppinut kuuntelemaan kehoni tarpeita”

1.9.2021 — Näyttelijä Minttu Mustakallio oli lapsi ja katseli päivänsankaria, joka pönötti tummassa puvussaan kuin hautajaisissa.

Minttu Mustakallio on tehnyt monia hyviä valintoja syödäkseen terveellisesti ja ekologisesti. Keittiössä hänen bravuureihinsa kuuluvat sieniruoat.

”Kaikki järjestyy”, hokee näyttelijä Minttu Mustakallio lapsilleen

”Kaikki järjestyy”, hokee näyttelijä Minttu Mustakallio lapsilleen – tämän tärkeän opin hän sai äidiltään – Kotiliesi.fi

2.9.2021 — Minttu Mustakallio varttui yksinhuoltajaperheessä ja oppi jo lapsena, että perhemuotoja on monenlaisia. Teksti Maria Mäkituomas.

Minttu Mustakallio menetti äitinsä 28-vuotiaana ja tapasi kreikkalaisen isänsä vasta äidin kuoltua. Millaista on tutustua isäänsä vasta aikuisena?

Minttu Mustakallio kertoo Kotiliedessä perhekäsityksistään

Minttu Mustakallio kertoo Kotiliedessä perhekäsityksistään – Kaksplus.fi

2.9.2021 — Näyttelijä Minttu Mustakallion, 48, perhe on tottunut jaksoittaiseen työhön. … Lapset ovat tottuneet äidin jaksoittaiseen työssäkäyntiin.

Näyttelijä Minttu Mustakallio, 48, kertoo oppineensa jo pikkutyttönä, että perhe voi koostua muistakin kuin verisukulaisista.

Minttu Mustakallio muistelee Kotiliedessä lavalle … – Anna

Minttu Mustakallio: ”Opin äidiltä, että kaikki järjestyy” – Eeva

Minttu Mustakallio: ”Opin äidiltä, että kaikki järjestyy” | Kauneus ja Terveys

Minttu Mustakallio on saattohoitanut kaksi läheistään. Vastoinkäymiset ovat opettaneet ymmärrystä itseä ja muita kohtaan.

Näyttelijä Minttu Mustakalliota kannattelee edesmenneen …

Näyttelijä Minttu Mustakalliota kannattelee edesmenneen laulajaäidin oppi rakkaudesta | Yle Uutiset

Varasto 2 -elokuvassa näyttelevä Minttu Mustakallio nauttii uusista haasteista ja energiaa antavasta työporukasta.

Keywords: minttu mustakallio lapset