Turo lipsanen facebook

Tero Lipsanen | Facebook

Tero Lipsanen on Facebookissa. Liity Facebookiin ja pidä yhteyttä käyttäjän Tero Lipsanen ja muiden tuttujesi kanssa. Facebook antaa ihmisille…

Dannyn vanhin poika – – Suomi24 Keskustelut

Dannyn vanhin poika – – Suomi24 Keskustelut

Onko Turo Lipsanen muka niin vaikeasti kehitysvammainen, ettei hän kykene olemaan yhteiskuvissa perheenjäsenten kanssa? Äänestä. Kommentoi.

Onko Dannyn vieressä oleva mieshenkilö hänen esikoisensa, miksi hänen nimeäänsä ei ole mainittu toisin kuin kahden nuorimman lapsen? http://m.iltalehti….

Danny näytti mallia – – Suomi24 Keskustelut

Danny näytti mallia – – Suomi24 Keskustelut

Turo Ja heidi eivät tietääkseni koskan ole olleet julkisuudessa. … lyömätön artisti, siis nuorempana ja edelleenkin, tässä mukana myös Turo Lipsanen.

Sunnuntaina MTV3:lla

Danny viettää perhejoulun ex-vaimonsa kanssa – Viihde – Ilta …

17.12.2016 — Mukana ovat Ilkan ja minun lisäksi lapsemme Heidi ja hänen miehensä sekä heidän Theo-poikansa kanssa sekä Turo, Liisa Lipsanen kertoo.

Dannyn tytär Heidi Lipsanen paljastaa, miksi ei vuosiin …

Dannyn tytär Heidi Lipsanen paljastaa, miksi ei vuosiin puhunut isälleen

28.10.2021 — Danny ja Liisa Lipsanen sekä perheen lapset Heidi, Turo ja Juha. © Ilkka Lipsasen yksityisarkisto. Lue myös: Tällainen on Dannyn kesäparatiisi …

Dannyn tytär Heidi Lipsanen kertoo uutuuskirjassa, miltä tuntui kasvaa isän kanssa, jonka kaikki tietävät, mutta jota hän ei itsekään täysin tunne.

Mitä kuuluu Dannyn ex-vaimolle Liisa Lipsaselle tänään

Mitä kuuluu Dannyn ex-vaimolle Liisa Lipsaselle tänään – kuvalinkki! – Härdelli

20.1.2021 — 20.1.2021. Facebook … Kirjan kansikuva, Bisneslady Liisa Lipsanen … Liisa ja Ilkka Lipsasella on kolme lasta: Turo (s. 1972), Heidi (s.

Turo Johannes Lipsanen: Rafael OLIN (rafaelo):n sukupuu

Turo Johannes Lipsanen: Rafael OLIN (rafaelo):n sukupuu – Geneanet

Löydä Turo Johannes Lipsanen:n sukupuu ilmaiseksi, ja opi heidän sukunsa historiasta ja heidän esivanhemmista.

Liisa Lipsanen ja Danny yhdessä lomalla ensi kertaa 20 …

Liisa Lipsanen ja Danny yhdessä lomalla ensi kertaa 20 vuoteen | Gloria

11.11.2017 — Liisa Lipsanen osti Ruotsista linnan vuonna 1990. Bisnesnaisen elämä rauhoittui niin, että oli jopa aikaa lomailla aviomies Dannyn kanssa.

Liisa Lipsanen osti Ruotsista linnan vuonna 1990. Bisnesnaisen elämä rauhoittui niin, että oli jopa aikaa lomailla aviomies Dannyn kanssa.   Liisa Lipsanen oli myynyt Seppälän Stockmannille kaksi vuotta aiemmin, ja vuonna 1990 hänen ostamansa Mauritzbergin linnan päärakennuksen sisustustustyöt ol…

Nyt puhuu Armin sisko – Danny piti Armia varalla | Aihe vapaa

4.7.2021 — Danny tietysti D-tuotannon edustajana, mutta ketä Liisa Lipsanen edusti? … Liisa ja Ilkka Lipsasella on kolme lasta: Turo (s.

Keywords: turo lipsanen facebook