Vauva smoothie

Vauvan smoothie resepti – 5 reseptiä vauvan sosepussiin

23.2.2016 — Sormiruokailla voi myös pillillä! Tässä Iris, 13kk, näyttää miten suurella hartaudella ja keskittymisellä aamupalan voi nauttia.

5 reseptiä vauvan sosepussiin tehtäväksi! Lue vinkit vauvan smoothieen ja voit tehdä itse terveelliset välipalat lapsellesi.

Vauvan smoothie – Simppeli sormiruokakeittiö

Vauvan smoothie — Simppeli sormiruokakeittiö

Smoothie on luonnollinen ja terveellinen vaihtoehto välipalaksi. Smoothie sopii ainestensa puolesta myös alle yksivuotiaalle kun se tarjotaan ilman pilliä.

Smoothie Banaani & Mansikka 1v | Semper Lastenruoat

Smoothie on luonnollinen ja terveellinen välipalavaihtoehto ja kätevä ottaa mukaan myös kodin ulkopuolelle. Tarjoile suoraan lusikkaan helpottaaksesi ruokintaa.

Smoothie Banaani, Jogurtti & Mustikka 6kk – Semper

3.11.2015 — Erilaiset smoothiet ovat todella nopea ja kätevä välipalaherkku, jota voi tarjota myös vauvalle sellaisenaan. Meidän smoothie-reseptimme on …

Terveelliset välipalavinkit lapsille ja vauvoille – Morning Glory

Terveelliset välipalavinkit lapsille ja vauvoille – Morning Glory | Lily

25.2.2020 — Kaupan smoothiet kyllä maistuisivat, mutta ne eivät aivan riitä vilkkaalle taaperolle ravinnoksi. … Tarjoile smoothie joko nokkamukista, …

Tehosmoothie taaperon makuun – Ruokaturisti

17.4.2019 — Vauva syö välipalana usein tuollaista smoothieta pussista, on helppo ja vauva tykkää imeskellä ihan itse sitä mössöä sieltä.

Tehosmoothie taaperolle maistuu myös aikuisille. Tehosmoothie sisältää hyviä rasvoja ja antioksidantteja, eikä maussakaan ole vikaa!

Anoppi ei anna vauvan syödä itse smoothiepussista

Vauvan smoothie Vauvanruokaohjeet, Ruokaohjeet, Paleo, Valikko, Juomat, Keittiö. Enemmän tällaista. Johanna Nieminen. 329 seuraajaa …

Vauvan smoothie | Baby food recipes, Food, Kids meals

13.11.2015 — 1/2 mango vettä · Pese, kuori ja viipaloi porkkana. Kuori ja pilko ananas ja mango. · Lisää porkkanaviipaleet ja vettä blenderiin. Soseuta. · Lisää …

Dec 3, 2022 – This Pin was discovered by Miia. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest

Herkkusuun oranssinen smoothie (6kk+) – Foodie-vauva

Herkkusuun oranssinen smoothie (6kk+) | Foodie-vauva

Keywords: vauva smoothie