Vesa kietäväinen perhe

Vesa Kietäväinen – Wikipedia

Vesa Tapio Kietäväinen (s. 25. huhtikuuta 1962 Sodankylä) on suomalainen näyttelijä. Hän esiintyi televisiosarjoissa Metsolat ja Taivaan tulet.

Vesa Kietäväinen arkistot – Hymy

Avainsana: Vesa Kietäväinen … kertoo Taivaan tulet -suosikkisarjan näyttelijän Timo Kietäväisen rankasta kokemuksesta tamperelaisessa yöbussissa.

Metsolat-tähti ei innostunut julkisuudesta ja keskittyy työn tekoon

Metsolat-tähti ei innostunut julkisuudesta ja keskittyy työn tekoon: “Minua ei ole nähty naistenlehdissä” – Lukemisto – Maaseudun Tulevaisuus

Vesa Kietäväisen aikaa vievin työ tänä kesänä on rooli Matti-renkinä, joka kertoo kummiusjutuilla. Artikkelin lataus epäonnistui! Kokeile päivittää sivu.

Vesa Kietäväisen voi nähdä tänä kesänä muun muassa rengin roolissa kertomassa kummitusjuttuja.

Oman koiran kuolema syventää roolityötä | Yle Uutiset

17.1.2012 — Sodankyläläislähtöinen näyttelijä Vesa Kietäväinen on esittänyt elämänsä illassa olevan koiran isäntää syksystä lähtien.

Belgianpaimenkoira nukahti viimeisen kerran isäntänsä, näyttelijä Vesa Kietäväisen syliin eläinlääkärissä. Itse koettu luopumisen kipu on vahvasti mukana näytelmässä Koira tahtoo taivaalle.

Vesa Kietäväinen – Näyttelijäliitto – Skådespelarförbundet ry

Vesa Kietäväinen. Perustiedot. Ammatti, näyttelijä. Sukupuoli, Mies. Kameraikä, 60. Pituus, 188cm. Kielitaito. Suomi, Äidinkieli. Englanti. Ruotsi …

Vesa Kietavainen | Facebook

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla. Vesa Kietavainen, profile picture. Vesa Kietavainen. Kaverit · Kuvat.

Enää en voi soittaa hänelle – MTVuutiset.fi

Väänänen muistelee koskettavasti viimeistä puheluaan Salmen kanssa: Enää en voi soittaa hänelle – MTVuutiset.fi

29.4.2016 — Takana Risto Salmi ja Vesa Kietäväinen. Eturivissa Ria Kataja, Pekka Heikkinen ja Kari Väänänen. Lehtikuva …

Kari Väänänen muistelee kollegaansa ja ystäväänsä Risto Salmea lämmöllä. Viimeisen kerran miehet olivat tekemisissä muutama kuukausi sittten. 

Ria Kataja näytteli Taivaan tulissa autoilevaa poliisia ja …

4.7.2020 — Raunin kollegaa Aimo Peltoniemeä näytteli Vesa Kietäväinen. Kuva: Vesa Särkelä / Yle … Katajan mukana Kemijärvelle lähti aina koko perhe.

Taivaan tulet – – Suomi24 Keskustelut

Taivaan tulet – – Suomi24 Keskustelut

Ja mitä Kemijärven murretta… sitä kun ei erota muista suomalaista puhetyyleistä. on tietääkseni sarjassa toista miespoliisia näyttelevä Vesa Kietäväinen.

Innolla tosiaan odotetaan tuota taivaan tulet sarjaa.mukava oli

Keywords: vesa kietäväinen perhe, vesa kietäväinen lapset